Крал Чарлз ще покани Хари и Меган на коронацията си

Източници като Daily Mail и Times споделят, че крал Чарлз ще покани Хари и Меган на своята коронация. Въпреки че списъкът с гости все още не е официален, „ясно е, че всички членове на семейството ще бъдат добре дошли.“

Церемонията по коронясването на новия суверен ще се състои в Уестминстърското абатство на 6 май 2023 г. /точно на рождения ден на Арчи Маунтбатън-Уиндзор – най-големият син на херцозите на Съсекс/.

Факт е, че има толкова много време до въпросното събитие, но вече всики се питат едно и също, а именно „Ще присъстват ли Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз?“ с оглед ударите, нанесени по кралското семейство.

От Daily Mail споделят: „Хари е негов син и Негово Величество винаги ще го обича. Дори ако моментът е труден точно сега, вратата винаги ще бъде оставена открехната.“

Какво ще се случи след официалното излизане на мемоарите на Хари?

Вярно е, че официална покана все още не е пристигнала за херцозите, така че, няма да се изненадаме ако кралкото семейство изчаква публикуването на мемоарите на Хари на 10 януари 2023 г.

Очакват ни 416 страници с провокативното заглавие „Spare“. Вече е известно, че това са мемоари, в които Хари разказва най-откровено и лично историята си, започвайки с погребението на майка му Даяна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Крал Чарлз и кралица Камила с първа коледна картичка