Гуинет Полтроу и Крис Мартин са близки 7 години след развода си

След като бяха една от най-любимите звездни двойки в света на развлеченията, Гуинет Полтроу и Крис Мартин финализираха развода си през април 2016 г. Това по никакъв начин не им попречи да останат в много близки, дори перфектни отношения.

Доказателство за това е поредното изявление на актрисата. По случай 46-ия рожден ден на изпълнителя от Coldplay, Гуинет Полтроу му пожела прекрасен празник в социалните мрежи.

Бившата съпруга на Крис Мартин публикува селфи, на което двамата са усмихнати, демонстрирайки завидното приятелство между тях, добавяйки: „Честит рожден ден на най-добрия баща и приятел! Обичаме те, cajm“, позовавайки се на инициалите на китариста Кристофър Антъни Джон Мартин.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин поддържат прекрасни отношения около своите деца

Звездите имат две общи дечица: Епъл /18 г./ и Моузес /16 г./. Двамата по никакъв начин не се поколебават да се обединят, що се отнася до тяхната подкрепа.

Те бяха забелязани заедно миналия юни по време на церемонията по дипломирането на голямата им дъщеря.

Припомняме ви, че певецът е в сериозна връзка с актрисата Дакота Джонсън, с която са заедно от 2017 г. Що се отнася до Гуинет Полтроу, тя се омъжи повторно през 2018 г. за продуцента и сценарист Брад Фалчук.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гуинет Полтроу на романтично бягство в Париж