Гуинет Полтроу на романтично бягство в Париж

Има ли по-подходяща дестинация от Париж за празнуване на любовта? Отговорът на този въпрос е твърдо „Не“. Е, Гуинет Полтроу е на същото мнение. Тя сподели с последователите си красиви моменти от престоя си във френската столица заедно със съпруга си Брад Фалчук.

В програмата са включени: разходка с лодка по бреговете на Сена, празаруване в Bon Marché Rive Gauche, почивка за лека закуска в известното Café de Flore и културно посещение на Bourse du Commerce.

Между обиколките на града двойката се възползва от възможността да се наслади на френските изкушения. Колбаси, сирена, хляб и гурме ястия… Очевидно Гуинет Полтроу и съпругът й се забавляват във Франция.

50-годишната актриса публикува и няколко селфита на себе си и Брад, показвайки ни, че си прекарват повече от добре заедно.

Гуинет Полтроу е в Париж по много специален повод

Пристигането на актрисата в града на любовта не е безпричинно. Основателката на лайфстайл бранда „Goop“ бе ВИП гост на Veuve Clicquot, която в началото на декември отбеляза 50-ата годишнина от наградите Bold Woman Awards, награда, която се присъжда всяка година на ангажиран предприемач.

Женени от 2018 г., Гуинет Полтроу и Брад Фалчук имат четири деца: Епъл /18 г./ и Моузес /16 г./, родени от брака на актрисата с певеца Крис Мартин, както и Изабела /18 г./ и Броуди /16 г./ – двете деца на Брад.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гуинет Полтроу навършва 50 години