Григор Димитров води Никол в България

Григор Димитров за първи път ще доведе своята половинка Никол Шерцингер в България.

Това ще се случи през февруари, когато в страната ни ще се проведе АТР турнира по тенис. Спортистът e потвърдил участие за мачовете, които ще се играят от 5 до 12 февруари догодина в зала “Арена Армеец”.

Григор възнамерявал да представи Никол на своето семейство и пътуването му до България бил най-подходящият момент. Бащата на родната тенис звезда – Димитър Господинов, вече се познавал с певицата, но искал тя да му гостува лично в България. Едва ли обаче Григор и Никол ще пътуват до Хасково, където е родният дом на Димитров. Запознанството ще се случи в София, където поп звездата ще гледа играта на любимия си от трибуната. Очаква се, роднините също да бъдат там.


ГОРЕЩИ снимки и видео от почивката на Никол на Ибиса!

За идването на Шерцингер, Григор е наел сериозна охрана. Тя ще бъде заобиколена през цялото време от няколко души, които да я пазят от нахални фенове и журналисти. Певицата ще има и личен шофьор, който да я обслужва.

Според слуховете, двойката ще прекара и Деня на влюбените в България. Тенисистът е избрал някой от зимните ни курорти, а мястото за момента се пази в пълна тайна, пише в. “България днес”.

Григор и Никол са заедно от около две години, като през първата не афишираха отношенията си и държаха любовта си в тайна. Едва от края на 2015-та тенисистът и певицата обявиха, че са заедно, дебютирайки ръка за ръка на светско събитие.