Григор Димитров има връзка с Никол Шерцингер

Григор Димитров има тайна връзка с една от най-известните изпълнителки в момента – Никол Шерцингер, категоричен е в. Sun.

Двамата имат връзка поне от година насам, че и повече. Само, че я крият старателно, тъй като най-често Шерцингер си има официален любовник. Въпрос само на време е обаче папараците да ги изловят някъде”, коментират приближени до Григор.
Слуховете за техните отношения се появиха още в края на септември, както MissBloom вече писа. Сега обаче, от британското издание са категорични, че връзката им явно не е каткотрайна, макар да “нямат постоянна връзка, но се срещат неангажиращо от време на време”. 
Според запознати, именно това била и причината Мария Шарапова да се раздели с Григор. Рускинята научила за изневерите му с известната и сложила край на връзката. Приближени до певицата разкриват, че двамата се срещнали в Малибу.
Новината за връзката на Григор и Никол ядосала много бившия приятел на изпълнителката – Люис Хамилтън. Както наскоро стана ясно, английският пилот на “Мерцедес” се надява да се събере с бившата си приятелка и правел всичко възможно да си я върне. Сега обаче плановете му се осуетили!