Григор Димитров вече мечтае за семейство и деца

Тенис звездата ни Григор Димитров призна, че вече мечтае за деца и семейство. Той искал наследниците му да го видят как вършее на корта.

“Без мечти всеки човек е загубен. Вечер си лягаш в леглото и бленуваш. Винаги има за какво – в съблекалнята преди мач, както и след това през деня. Бих искал един ден да имам прекрасно семейство, да спечеля титли от Шлема, децата ми да ме видят на корта преди да се оттегля. Това са прости неща, но пътят е дълъг във всяка посока,” споделя 27-годишният българин в интервю за Spy Sports.

Григор Димитров и Никол Шерцингер са в България

Неговата половинка Никол Шерцингер също бленува за деца и семейство, и то от години. Именно това бе и причината да се раздели с автомобилния състезател Люис Хамилтън, тъй като той не бе готов за толкова сериозна крачка.

Григор Димитров се срещна с принц Уилям

Дали обаче Григор и Никол скоро ще се похвалят с щастлива новина? Засега те едва успяват да напаснат ангажиментите си, а и дистанцията си казва думата. “Мисля, че успехите и на двама ни се дължат на факта, че си помагаме и се подкрепяме. Дългото разстояние и графиците ни са пречка, но това е, което е. Така стоят нещата в момента,” завършва Григор.