Григор Димитров и Никол Шерцингер са в България

Григор Димитров доведе любимата си Никол Шерцингер в България.

Двойката пристигна днес по обяд с полет от Франция. Двамата са опитали да избегнат любопитните фенове и журналистите, които са ги причаквали на ВИП входа на Летище “София” и са минали през главния. Техният план обаче не проработил, тъй като ловци на автографи ги причакали и дори успяли да се снимат с тях.

През следващата седмица Григор Димитров ще участва на турнира в столицата “Гаранти Коза София оупън”, като ще стартира участието си в четвъртък. Не е ясно дали тенис звездата и неговата половинка няма да посетят родния град на Димитров – Хасково, или семейството му ще дойде в София.

Това е първото официално посещение на Шерцингер у нас. Преди година имаше слухове, че отново е била тук, но те не бяха потвърдени. Днес на летището тя пристигна, облечена цялата в черно. Световната звезда видимо е била подготвена за зимните условия тук и бе заложила на топло палто и шал.

Как да постигнем формите на Никол Шерцингер

След невероятното си представяне на първия турнир от Големия шлем, Григор заведе Никол на романтична почивка в Монте Карло. Преди това те бяха разделени над месец, тъй като тенисистът се подготвяше за турнира в Австралия. Засега не е ясно дали певицата ще стиска палци за Гришо на спортната надпревара у нас, която ще се проведе в “Арена Армеец”.