Grazia съблече Иво Аръков и Наум Шопов

Красиви мъжки тела на фокус!

Този месец, списание Grazia потърси някои от най-поддържаните мъжки тела в родния шоубизнес, за да узнае тайните им.

В проекта участват актьорите Иво Аръков и Наум Шопов, както и личният треньор Димитър Писаров. И тримата застават пред камерата, демонстрирайки изваяната си с много труд и постоянство физика. Но са категорични, че “да влезем бързо във форма” не става с каквито и да е съвети. Тези неща стават постепенно, когато знаем как и проявяваме упоритост.

Както Иво, така и Наум тренират почти всеки ден. За сметка на това, понякога си позволяват по някое хранително прегрешение, например нещо сладко. Относно липсата на време, и двамата са категорични, че това е по-скоро оправдание.

За успешно отслабване в областта на дупето и бедрата

“Оправданието с липсата на време е абсурдно. Кой не може да намери 30 минути в един цял ден, за да се раздвижи? Лесно е да си демотивиран, затова повечето хора избират тази опция” – категоричен е Наум, който освен че играе в “Откраднат живот”, действително следва медицина.

“Време има за всичко, което е приоритет”, убеден е и Иво Аръков.

Още от техните фитнес съвети можете да намерите в броя на списание Grazia за месец май. Изданието е с Дара на корицата и може да бъде закупено с подарък – удобна и лека чанта. Вижте я в галерията.


Храните, които активират гените на добрата форма