Глобалното бебешко парти на Меган

Мина цял месец от първото бебешко парти на Меган, тя вече замисли второ, а целият свят й организира трето. Дори си има благотворителна цел.

Милионите й фенове по целия свят се събраха да организират “глобалното бебешко парти” на Меган Маркъл. То е напълно в стила на херцогинята – празнуват бременността й с дарение към благотворителна кауза.

Инициативата започна с пост в Туитър на фен, който решил, че е добра идея да създаде акаунт, на който хората, които искат да поздравят Меган за бебето й, да дарят пари и да напишат за каква кауза са го направили и от къде са.

Скоро инициативите, с които Маркъл е обвързана, се препълниха с дарения. От хората зад “Mayhew” – организацията, с която херцогинята е най-тясно обвързана, казват, че са затрупани с дарения. Казват, че това е била невероятна изненада, когато са отишли на работа в понеделник.

Меган Маркъл замина за Ню Йорк при приятелките си

Друга известна организация “Camfed” пък е увеличила процента на даренията си с 456% в сравнение с предишния месец.

Скоро бебешкото парти се прехвърли и към благотворителните каузи на Хари, увеличавайки още повече размерите на инициативата. Хората от всички организации се изредиха да изкажат благодарностите си и радостта си по повода.

Меган ще ражда под влиянието на хипноза

Какво знаем за бебето на Меган?

Popular