Меган ще ражда под влиянието на хипноза

Някои раждат под влиянието на успокоителни – Меган Маркъл ще го направи с помощта на хипноза. Херцогинята на Съсекс ще използва и услугите на дула.

Херцогинята е избрала да използва така нареченият метод на Монган, или иначе казано раждане под хипноза.

Раждането протича по напълно естествен път. Използва техники, които отключват въображението на жената и това я кара да забрави за болката и по-лесно да роди. Това е вид самохипноза, чрез който се намалява страха от контракциите. Според експерти всъщност това е най-големият проблем на жената по време на раждането. Страхува се от болката, не се отпуска и не диша правилно – затова става по-трудно.

Меган и Хари избраха кръстници за бебето си

Освен този метод, Меган иска да използва услугите на дула. Тази практика не е била използвана в двореца от години насам.

Най-вероятно тя се подготвя вече и се учи как да го прави правилно. Според източници майката на Маркъл години наред се занимава с холистични методи и предвид, че самата тя също практикува йога, желанието й да роди по естествен начин не е никак учудващо.

Кралицата не одобрява самостоятелността на Меган и Хари

Междувременно като част от подготовката им за бебето, двамата с принц Хари са се отказали от вилата си в Котсуолд, която вземаха под наем. Казват, че са го направили главно заради сигурността си.

Двойката очаква с нетърпение да се нанесе в новия си дом. Източници близко до тях казват, че двамата смятат, че атмосферата ще е много полезна за детето им.

Какво знаем за бебето на Меган?