Гуен Стефани и Гавин Росдейл официално се разведоха

Гуен Стефани и Гавин Росдейл вече официално са разведени след 13 години брачен живот.

Певицата подаде молба за развод на 15 август, но решението излезе едва на 8 април. Двамата се разделиха, след като блондинката хвана мъжа си в изневяра с бавачката. Гуен побърза да захвърли халката и да продължи напред, отркивайки любовта в лицето на Блейк Шелтън, докато Гавин и до днес официално няма жена до себе си и продължава да носи брачния си пръстен.

Очевидно, двойката е постигнала съгласие в съда. Двамата са си поделили попечителството над синовете си – Кингстън, Зума и Аполо, и съответно няма да плащат издръжка един на друг.

Те имат предбрачен договор, според който музикантът трябва да получи половината от активите на двойката, придобити по време на брака. Той обаче се е отказал от това си право. И двамата запазят своите права над музиката си, както и Гуен ще запази правата върху двете си модни марки L.A.M.B. и Harajuku Lovers.

Певицата от своя страна пък се е отказала от правата си върху четирите семейни имота в Европа, но получава собствеността на два други имота в Лос Анджелис, както и ще вземе половината сума от продажбата на общ имот в “Бевърли Хилс”.