Флорънс Пю ще пропусне още едно събитие на „Don’t Worry Darling“

Флорънс Пю пристигна на филмовия фестивал във Венеция, за да изглежда зашеметяващо, да мине по червения килим и да си тръгне преди края на овациите за филма.  И го направи безупречно. Изглежда, че звездата от „Don’t Worry Darling“ не възнамерява да присъства на други събития с пресата, тъй като бе потвърдено, че тя ще пропусне този етап и за премиерата в Ню Йорк.

„Доколкото разбирам, има търкания, но не знам защо“,  споделя източник. „Доста ясно е, че тя избира да не бъде част от PR. Очевидно не е от полза за Оливия, а това трябва да бъде изцяло решение на Флоранс“, допълни информаторът.

Преди дебюта на филма по кината на 23 септември, AMC Lincoln Square Imax Theatre в Ню Йорк ще бъде домакин на Q&A с режисьора Оливия Уайлд и звездите Хари Стайлс, Джема Чан, Ник Крол, Сидни Чандлър, Кейт Берлант, Асиф Али и Дъглас Смит. Събитието ще бъде излъчвано на живо в над 100 Imax киносалона в Северна Америка.

Официалната причина за отсъствието на Флорънс Пю е, че тя е заета със снимките на „Dune 2“ за Дени Вилньов. Разбираме я напълно. Защо да присъства на събитието на филм с толкова много драма, когато може да остане в Будапеща, за да снима с Тимъти Шаламе?

През уикенда Флорънс Пю пропусна пресконференцията на филмовия фестивал във Венеция

Актрисата се появи навреме за прожекцията на филма. Подхранвайки слуховете за разрива между нея и филмовия режисьор Оливия Уайлд, двете се държаха на разстояние една от друга на червения килим и по време на прожекцията.  А Пю се втурна към първия самолет от Венеция. Това обаче не попречи на Уайлд да сподели само хубави думи за своята звезда.

„Флорънс е сила“, каза Оливия на Лидо. „Ние сме толкова благодарни, че успя тази вечер, въпреки че участва в продукцията на Dune. Знам като режисьор, колко разрушително е да загубиш актьор дори за ден, така че съм много благодарна на нея и на Дени Вилньов, че ни помогнаха. И тази вечер ще отпразнуваме работата й. Не мога да опиша колко съм горда да я имам като главна актриса. Тя е страхотна. Що се отнася до всички безкрайни таблоидни клюки и целия шум там, Интернет се храни сам. Не чувствам необходимост да допринасям. Мисля, че е достатъчно добре подхранен“, сподели още Оливия Уайлд.

Дори преди световния дебют на „Don’t Worry Darling“, Флорънс Пю не изглеждаше много развълнувана да отговаря на въпроси, свързани с филма. Особено когато става въпрос за секс сцените между нея и колегата й Хари Стайлс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Florence Pugh (@florencepugh)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво се случи между Хари Стайлс и Крис Пайн?