Най-впечатляващите визии на филмовия фестивал в Торонто

Завесите на фестивала във Венеция току-що паднаха, като веднага предадоха щафетата на филмовия фестива в Торонто. Месец септември продължава да дарява емоции на киноманите и ентусиастите на червения килим с канадския фестивал. Събитието се провежда от 8-ми септември до 18-ти септември.

Всъщност TIFF винаги продължава 11 дни и започва във вторник, след деня на труда, който пък е първият понеделник на месец септември. Сред гостите на това издание са множество знаменитости от големия екран.

Хари Стайлс в Gucci

Няма да крием, Хари Стайлс, изцяло в зелено, отново грабна цялото внимание по повод премиерата на „My Policeman“, заедно с ефирната Ема Корин.

Екстравагантната дама заложи на минималистична визия, дело на нашумелия в момента бранд Miu Miu.

Джесика Частейн и Сади Синк

И двете червенокоси дами направиха страхотна поява на червения килим. Какво комбо!

Първата, в небрежен шикозен гащеризон от Ели Сааб, докато звездата от „The Whale“ и „Stranger Things“ бе увековечена със зашеметяваща разкроена рокля, дело на Стела Маккартни.

Дженифър Лоурънс бе неотразима на филмовия фестивал в Торонто

Прекрасната повторна поява е тази на Дженифър Лоурънс с прозрачната черна рокля на Dior Haute Couture, есен-зима 2022 г.

Натали Портман

Визията на Натали Портман бе подписана от Chiuri от Haute Couture, с тоалет, състоящ се от топ и дълга пола, богата на детайли: метална мрежа, украсена със златна и сребърна нишка, завършваща с винтидж дантела.

Триумф на марки и колекции на филмовия фестивал в Торонто

Сред различните визии, предложени от знаменитостите на червения килим, станахме свидетели на някои от най-впечатляващите колекции от изминалия сезон. Такъв е случаят със Софи Оконедо, британска актриса.

За премиертата тя се спря на външен вид, който ни накара да мечтаем. Костюмът и бе подписан от Bottega Veneta. Изцяло изработен от кожа, потникът пък перфектно симулира бял памук, а ресните под полата са просто прекрасни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Emmy 2022: От Зендея до Джулия Гарнър

Hero Slider