Фелисите Хъфман е излежала цялата си присъда

След прекараните две седмици в затвора, 250 часа обществено полезен труд и година пробация, актрисата официално е свободна.

Миналата година през март Фелисити Хъфман бе хваната в измама заедно с още няколко известни лица от Холивуд и бизнеса. Обвинението срещу нея бе, че е използвала фалшива благотворителна организация, за да плати 150 хиляди долара на университета, в който дъщеря й кандидатствала.

Това дало възможност на София Грейс Мейси, по-голямата й дъщеря, да премине своите SAT изпити с високи резултати.

След като измамата бе разкрита започна съдебно дело срещу нея и Лори Лафлин, като още в началото Фелисити се призна за виновна.

Фелисити Хъфман за живота след затвора

Това й позволи да скъси присъдата си и тя бе осъдена на две седмици в затвора. Звездата от “Отчаяни съпруги” излежа само 11 дни от тях, заради добро поведение, а след като бе освободена, тя трябваше да положи 250 часа обществено полезен  труд. Пробацията й продължи една година и вчера официално говорител от нейно име потвърди, че тя е излежала цялата си присъда.

Съдебното дело за Лори Лафлин и други от обвиняемите продължи по-дълго, но през август Лори прие сделка, която й позволи също да намали присъдата си. Нея я очакват два месеца в затвора.