Фелисити Хъфман се призна за виновна

Вече спря да отрича – Фелисити Хъфман е виновна.

Актрисата, известна с участието си в “Отчаяни съпруги”, Фелисити Хъфман, си призна, че е виновна за участието в скандала с преписването на дъщеря си. Затова и актрисата ще трябва да прекара 4 месеца в затвора и да плати 20 000 долара.

По повода тя каза, че осъзнава, че това, което е направила е неправилно и много съжалява за всичко, което е причинила на дъщеря си и на всички засегнати.

За сега е обявено, че цялостното решение за съдбата й ще бъде взето през септември, като според някои тя може да прекара 20 години в затвор.

Заедно с нея в измамата бяха замесени 50 други лица, включително друга известна актриса – Лори Лафлин. Тя обаче е решила, че не заслужава това, което й се случва и няма да се откаже от борбата за невиността си.

Голямата, грозна лъжа на един веган инфлуенсър

Много хора, обвързани със скандала, твърдят, че това е популярна схема в света на звездите и е повтаряна години наред, просто сега за първи път се е чуло. Според тях много от децата на известните личности също са измамили и са си платили, за да бъдат приети в желаните от тях учебните заведения.

Почина Дорис Дей

 

Popular