Ейми Шумър разкри името на бебето си

Бебето на Ейми Шумър се роди преди два дни и вече тя разкри името му. Избрала е такова със специално значение за нея и семейството й значение.

Бебето на Ейми Шумър ще се казва Джийн Ател Фишър – това ни съобщи тя с нова снимка в инстаграм профила си. На нея мъжът й, Крис Фишър, прегръща новороденото, малко след раждането му.

Избрали са това второ име, заради приятел на Ейми – Дейв Ател. Той също е комедиант и години наред е близък на звездата и дори няколко пъти са работили заедно.

За раждането на бебето разбрахме също от пост в социалните мрежи, на който младото семейство прегръщаха детето си. В публикацията Ейми го нарече “тяхното кралско бебе”, заради факта, че се е родило не дълго след момченцето на Меган и Хари.

Ейми Шумър: “Чувствам се силна и красива”

Новината бързо се разпространи, заради милионите фенове на звездата, които в последно време непрекъснато следяха дали комедиантката е родила. Тя дори трябваше няколко пъти да им потвръждава, че все още е бременна, но за щастие към края на 9те месеца тя нямаше същите проблеми като в началото.

Ейми Шумър роди момченце

Ейми Шумър се омъжи за приятеля си

Меган Маркъл и Принц Хари имат момченце!