Меган Маркъл и Принц Хари имат момченце!

Херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари станаха родители на момченце тази сутрин!

Меган е получила първите контракции в малките часове днес, 6 май. През цялото време принц Хари е бил до съпругата си, обявиха още в официално съобщение от двореца.

Меган Маркъл и първородният син на принц Хари са добре, a бебето тежи 3 260 кг.

“Херцогинята и бебето са в добро здраве, а херцозите благодарят на публиката за това, че сподели вълнението им в този толкова специален момент от живота им. Скоро ще публикуваме повече информация” – се казва в официалния профил на Меган и Хари в инстаграм.

Не се знае дали Меган Маркъл е решила да роди в дома на семейството, обновеното имение Фрогмор. Друга възможна опция е болницата Сейнт Мери в Лондон, където се появиха и трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Според информация в британските медии, в болницата са били помолени да не излизат в отпуски в края на април и началото на май, така че има вероятност Меган все пак да е избрала болницата за появата на детето си.

Вариантът Меган да е избрала домашното раждане също не е невероятен.

Всъщност, самата кралица Елизабет II e родила своите деца у дома, в това число и престолонаследника Принц Чарлз.

Бебето на Меган Маркъл и принц Хари ще е едно от първите със смесен произход в британския кралски двор.

Смята се, че кралица Шарлът от 18-ти век е била със смесена кръв, като на свой ред тя е родила 15 деца.

За разлика от Кейт и Уилям, Меган Маркъл и Хари няма да покажат бебето си непосредствено след раждането – новина, която британските посрещнаха с голямо разочарование.

Щастливите родители обаче ще споделят радостта си публично до няколко дни. Те ще поканят фотографите на специално събитие в замъка Уиндзор, на което техният новороден син ще направи своя дебют пред публиката.

Синът на Меган Маркъл и принц Хари и британският кралски престол

Синът на Меган и Хари е седми по ред наследник на трона на Великобритания. Преди него се нареждат принц Чарлз, принц Уилям и децата на Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи, следвани от принц Хари.

Най-доброто от стила на Меган Маркъл

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Hero SliderPopular