Ева Лонгория със сладко видео в компанията на 4-годишния си син

Ева Лонгория излъчва толкова много щастие около сина си. В понеделник, 19 декември, тя сподели в социалните мрежи малка компилация от моменти, прекарани със сина й през годината. Актрисата се възползва от възможността да демонстрира нежната връзка между майка и син, която ги свързва толкова силно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria)

4-годишното момченце е толкова енергично на снимачната площадка с майка си, на круиз в морето и дори когато си ляга. Цялата тази енергия никога не стихва. Междувременно Ева Лонгория обича да се възползва и от моментите на спокойствие, както се вижда от няколко момента, в които двамата си разменят прегръдки. И ни изглеждат толкова естествено…

Ева Лонгория за грижите за сина й

Ежедневието на актрисата със сигурност се промени, откакто тя роди малкия Сантяго през 2018 г. Детенцето е родено от брака й с мексиканския бизнесмен Хосе Антонио Бастон. Звездата от „Отчаяни съпруги“ вече мисли освен за себе си и за него.

През ноември тя сподели няколко интересни изказвания: „Казвам си: „О, Боже мой, трябва да направя този свят по-добър, отколкото е, защото синът ми сега е тук“… Не искам да му налагам да е филантроп, искам той да види сам какъв трябва да бъде. Искам да види равенството между половете и всички тези фундаментални неща“, сподели 47-годишната актриса.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм и Ева Лонгория ни пренасят в „Отчаяни съпруги“