Ето я порасналата принцеса Шарлът!

Малката принцеса Шарлът днес навършва 2 годинки и херцозите на Кеймбридж публикуваха чаровна снимка на дъщеря си.

Кадърът е уловен от нейната майка – Кейт Мидълтън, която и преди е документирала някои от най-милите моменти на дъщеря си. Предишните снимки, които бяха разпространени официално, са от времето, когато Шарлот навършваше 6 месеца.

На новата снимка 2-годишната принцеса се намира в Анмър Хол, извънградската резиденция на кралската двойка. Принцеса Шарлът е облечена в жълто пуловерче, украсено с агънца, а косата й е хваната с шнола на едната й страна.

Вижте още: Най-важното за кралско бебе номер 2

Очаква се семейството да прекарва повече време в Лондон през следващите години в резиденцията си в двореца Кенсингтън. По-рано тази година те обявиха, че есента ще се преместят в столицата, където принц Джордж ще започне да ходи на училище

Mалката Шарлът се появи на бял свят на 2 май 2015 г. в болница “Сейнт Мери”. На раждането е присъствал и принц Уилям. Цялото име на принцесата е Шарлът Елизабет Даяна, като почит към дядо Чарлз, прабаба Елизабет II и на покойната баба Даяна.

Малката принцеса е четвърти поред наследник за трона, след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж. След раждането ѝ принц Хари отива на пето място.

Снимки: Profimedia