Ето го новият мъж до Тейлър Суифт

Едва ли някой е изненадан, че Тейлър Суифт има нов мъж до себе си, но този път изборът й пада на една от изгряващите звезди на киното.

След края на връзката си с Том Хидълстън, тя е започнала да излиза с британския актьор Джо Алуин. Връзката им била доста сериозна и двамата са заедно от месеци. Запознати разкриват, че изпълнителката е обезумяла от любов по изгряващия актьор, който все още живее с родителите си. “Тейлър и Джо имат много сериозна връзка. Но след случката с Том Хидълстън, те не трябваше да вдигат шум”, издава анонимен източник.

Може би това е и причината, Алуин да е забелязан да носи перука, за да се скрие от любопитните папараци. Самата Тейлър пък се скри от медиите и не бе забелязана от последните няколко месеца.

27-годишната певица прави всичко възможно да скрие новия си любовен романс. Тя наема имот в Лондон, където се вижда с новия си приятел. “Тейлър лети с частни самолети и охраната й изпълнява подобни на военните мисии, за да не ги види някой. Тя се разхожда с Джо в Лондон, като използва дегизировка, като шалове или шапки, за да скрие самоличността си”, добави източникът.

Той каза, че това не е новина за най-близките приятели и семействата на двете звезди. Двойката се криела само от медиите.

Снимки: Profimedia