Приказката на Тейлър Суифт и Том Хидълстън свърши

Връзката на Тейлър Суифт и Том Хидълстън изглеждаше като приказка. Именно затова мнозина се съмняваха в истинността на отношенията им. Уви, всичко се оказа твърде кратко!

Поп дивата и актьорът издържаха заедно едва три месеца. Те обявиха връзката си през юни, след като бяха заснети да се разхождат по брега в Роуд Айлънд. Веднага след това се запознаха с родителите на половинките си, празнуваха заедно 4 юли и пътуваха до различни дестинации по света. Двамата така и не коментираха отношенията си. Единствено Том призна в края на юли, че са заедно.

Очевидци обаче споделят, че двамата се скарали на публично място, а после Тейлър го махнала от “приятелите” си в социалните мрежи. След кавгата двамата не са се срещали. Според официалната версия причина за раздялата им е разминаване на работните графици. Хидълстън е в Австралия, където снима продължението на “Тор”. Източник обаче споделя пред Daily Mail, че Тейлър не искала връзката им да е “толкова публична”, каквото е желанието на актьора.

Желанието на Том техните отношения да бъдат толкова публични я накараха да се чувства некомфортно. Тя се опита да е ОК в началото, но се страхува, че той е влюбен в идеята за нея, а не в нея самата. Тейлър е независима млада жена и не чувства, че има нужда от приятел, за да се чувства завършена”, обяснява източникът.

Приближени до Хидълстън обаче имат друго становище. “На Том му писна да стои като украса до Тейлър и ѝ каза, че ако връзката им се промени на 360 градуса от нейна страна, всичко приключва. Отношенията им се превърнаха в зрелищен театър и на него му омръзна да бъде третиран като златен ескорт”, разкри близък до британеца пред RadarOnline.

Снимки: Profimedia