Елен Колева се раздели с приятеля си

Фаталната Елен Колева за пореден път остана сама.

След като миналата есен уж бе открила истинската любов в лицето на бизнесмена от Радомир Давид Бонев, днес актрисата отново е в търсене на идеалния мъж.

Новината потвърди самата тя, като смени статуса си във Facebook от “обвързана” на “необвързана”. Актрисата уточнява, че в момента не иска да се впуска в нова връзка и се радва на свободата си.

Елен Колева: Калин ме поболя от любов

Интересен факт е, че Елен е причината Давид да се раздели с приятелката си, модела Анита Ушакова.

Дълги години Колева беше музата на Александър Найденов – “Майонезата”.Благодарна съм на Александър Найденов, защото той е моят житейски университет. Този човек ми даде най-лошото и най-хубавото, което притежава. Нормално е една връзка с по-зрял и интелигентен човек като него да даде на една млада жена много. Простих му за това, че си позволи да изнася най-съкровената и лична информация, да преувеличава. Да не съумее да остане достоен накрая,” споделя актрисата.

Бившият на Елен Колева: Изневери ми с двама

След това тя имаше връзка със скандалния писател Калин Терзийски, който изостави семейството си заради младата Елен. За да се спаси от тази разтърсваща и греховна любов, Колева започна връзка с Марсел Коен. Всички очакваха, че двамата дори ще сключат брак, докато не стана ясно, че изненадващо са се разделили.