Елен Колева: Калин ме поболя от любов

Актрисата Елен Колева изпадна в изненадващи откровения.

“Калин ме поболя от любов, започнах да пия заради него. Не съм изживявала такава любов”, призна брюнетката за писателя Калин Терзийски. Тя разкри, че двамата са се запознали в социалната мрежа, когато започнала да пише първата си стихосбирка. Романсът им продължил една година, като заради нея той изостави своята съпруга.

Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало да свикна с това, един вид се изживява като спасителят в ръжта“, обясни Елен, която е категорична, че всичко между тях е свършило. “Няма да сме заедно с него”, отсече актрисата.

“Не съжалявам за нищо, което преживях с него. Толкова много ме вдъхнови, че написах две стихосбирки, докато бях с него. Втората – “Бездната, в която скочих”, ще излезе скоро. Тя е посветена на Калин Терзийски”, добави пред пред участниците в предаването “Фермата” тя.

Актрисата сподели, че се е чувствала виновна, тъй като мислела, че Калин пие заради нея. “После и аз почнах – първо бяло вино, после червено… Срещнах един страшен човек с устойчива ценностна система. В един момент се оказа, че няма никаква ценностна система. Това не можах да понеса”, добави тя.