Ед Шийрън за радостта от родителството

Миналата седмица Ед Шийран сподели първата си песен и музикален клип, откакто стана баща.

Само преди няколко месеца британският певец посрещна първата си рожба – малката Лайра Антарктика Сийборн Шийрън. Оттогава феновете му не бяха чували много от него, но през последните дни той официално се завърна, и то както с нов сингъл, така и с поглед в личния му живот и порасналото му семейство.

В интервю за New Music Daily Ед разкрива как се е променила перспективата му за света след появата на дъщеря му.

“Всеки ми казваше, че това ще е най-хубавото нещо, което ще ми се случи. И това буди определени очаквания. Но за мен имаше две неща, които се откроиха. Връзката ми с родителите ми, която и преди беше страхотна, сега е изпълнена с благодарност и респект за това, през което са преминали, осъзнавам го, когато и аз преминавам през същото”, споделя Шийрън. “Но също така откривам, че никой наистина не знае какво прави. Гледам някои хора и си казвам “О, той е най-страхотният баща на света”, но той също е започнал като мен, неразбирайки нищо и се е учил ден след ден. Намирам това за невероятно.”

Певецът сподели и малко повече за новото си ежедневие. “Начинът ми на живот напълно се промени. Вместо да си лягам в шест сутринта, сега ставам тогава или дори по-рано”, шегува се той.

Шийрън и майката на детето му, Чери, са заедно още от ученическите си години. Двамата не споделят много за връзката си пред света, а през 2018 година са се оженили тайно.