Ед Шийрън потвърди, че е женен и разказа повече за брака си

Ед Шийрън потвърди, че е женен с текста на последния си дует. Малко след като тя беше публикувана, се разпространи и интервю с него, в което разказва за брака си.

Тази сутрин беше публикувана песен “Remember the Name” с една от най-неочакваните комбинации в музикалната индустрия – Ед Шийран, 50 cent и Еминем.

В нея чуваме как Ед рапира и в една част от текста той казва: “Моята съпруга носи червено, но изглежда най-добре без червило”. С това той най-сетне потвърди слуховете за сватба през декември с дългогодишната му приятелка Чери.

Малко след това видяхме и интервю с него, в което разказва, че всъщност е писал текста за песента още преди да се ожени и е знаел, че така иска да потвърди на света.

В интервюто той разказва, че се чувства като най-големия късметлия, заради съпругата си. “Всеки ден се събуждам и питам Чери “Как така избра да си с мен, можеш да имаш буквално всекиго, а все пак си с мен.” Казвам всички неща, които мисля, че не са наред с мен и тя все пак ме избира”, споделя Ед.

Двамата са се венчали в много тесен кръг няколко дни преди Коледа миналата година. Венчавката се е провела в красива резиденция в Съфолк, Англия.

Марая Кери говори за предишните си връзки

Хайди Клум и всички детайли за брака й