Ед Шийрън създава модна колекция

Все по-често ставаме свидетели на стартирането на нови начинания от популярни личности. Е, Ед Шийрън не е изключение. Успехът му като певец и автор на песни явно не е достатъчен. Да не говорим и за начинанията му като инвеститор в недвижимо имущество. Сега към кариерния си списък звездата вече може да включи и професията на моден дизайнер.

В партньорство със стилиста Луси Грийнууд, съосновател на британската компания Lucy & Yak, изпълнителят на „Shape of You“ създава собствена колекция облекла и аксесоари. Марката следва екологична концепция за устойчиво производство от избора на суровини за производството на артикулите до опаковките.

По план модната колекция на Ед Шийрън трябва да се появи по магазините в Обединеното кралство в края на този месец

Върху етикетите на облеклата ще бъде изписано името на 31-годишния певец. А вдъхновението за щампите идва именно от хитовете му. Продуктовата линия на Lucy & Yak by Ed Sheeran предлага тениски, хуудита, гащеризони и шапки.

Говорейки за сътрудничеството си с четирикратния носител на “Грами”, съоснователят на Lucy & Yak, Люси Грийнууд сподели: „Пеперудата, използвана в обложката на албума на Ед, има наистина специално значение за него. Затова за нас е чест, че имаме възможността да й вдъхнем живот като част от такава специална колекция, особено като знаем, че Ед споделя нашата страст да правим по-добро за околната среда.“

Тя добави: „Ние сме фенове на Ед повече от десетилетие, така че когато той се свърза с нас, бяхме щастливи, че можем да си сътрудничим по колекция, която ни обединява.“

И въпреки че е толкова популярен, Шийрън все още е много земен. Доказателство за това е последното му добро дело. Според информация, певецът е записал ексклузивно видео по повод рождения ден на Джули Маскелин. Жената живее в убежище в Уилтшър и се обявява за неговия най-голям фен. Джули страда от Паркинсон и невеодегенеративна болест на Хънингтън. Подаръкът от страна на Ед Шийрън е във връзка с нейния юбилей, тъй като дамата е навършила 60 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ед Шийрън разказа за тайната си сватба