Ед Шийрън разказа за тайната си сватба

Ед и половинката му Чери се оженили тайно… и се прибрали да вечерят къри.

Ед Шийрън е сред малкото звезди, които истински успяват да опазят личния си живот личен. Той живее далеч от драмите в публичното пространство заедно с ученическата си любов, Чери, като рядко споделя за връзката си. Затова и когато се ожени тайно преди две години, наистина никой не разбра.

Разбрахме чак няколко месеца по-късно, през юли 2019-а, когато певецът с нарече половинката си “съпруга” в една от песните си.

В интервю по време на подкаста “Table Manners” Ед най-сетне сподели малко за сватбата си.

“Истинската ни сватба с Чери беше наистина малко събитие с почти никой присъстващ. Направихме го късно през деня, на една произволна вечер по средата на януари, по средата на нищото”, споделя Шийрън и разбулва слуховете, че събитието се е случило малко преди Коледата на 2018 година. “Никой не знаеше, никой не дойде, запалихме свещи и се оженихме, а след това се прибрахме и хапнахме къри.”

“Партито след сватбата бе повече празненство за нас и приятелите ни. Не исках никакви снимки да бъдат публикувани и бях изненадан, че наистина това не се случи”, разказва още награждаваният с Грами певец.

През септември 2020 година Ед и Чери посрещнаха първата си рожба, малката Лайра Антарктика Сийборн Шийрън.