Хайди Клум и всички детайли за брака й

Вече и потвърдено – Хайди Клум наистина се е оженила през февруари съвсем тайно от всички ни.

Само два месеца, след като са се сгодили, Хайди Клум и Том Каулиц са си казали “да” в тайна церемония. И двамата искат да запазят детайлите покрай важния ден дискретни за сега, но пък от това, което знаем за тях като двойка до сега, предполагаме, че церемонията е била интимна и романтична.

По същия начин Том предложи на Хайди. Планирал е как ще го направи още от американския Ден на благодарността, когато е имал възможност да говори със семейството й, за да й поиска ръката.

Най-важното позволение, което е искал да получи, е било от децата на Хайди –  Хенри Гюнтер, Джоан Райли и Лу Сулола. Том е искал те да се чувстват част от щастливите събития, защото знае колко важни са те за Клум.

Всъщност четиримата заедно й предложили на Бъдни вечер. С помощта на децата Каулиц е направил закуска и всички са я занесли на Хайди в леглото. На таблата за хранене е имало цветя и кутийката с пръстена.

От този момент нататък медиите обръщат много повече внимание на двойката и Хайди казва, че й е неприятно как всички й напомнят постоянно за възрастта й, защото Том е със 17 години по-млад от нея. “Никога до сега годините ми не са били проблем. Партньорът ми е много по-млад от мен и много хора имат въпроси по отношение на това. Само в този контекст възрастта имат някакво значение за тях”, казва тя.

Въпреки това отношенията им са перфектни и моделът казва, че се чувства като късметлийка, че има толкова мил и грижовен партньор до себе си.

Хайди Клум се омъжи за трети път

Ева Лонгория има най-красивия кавалер