Джулия Фокс показа апартамента си в TikTok

Въпреки че името й нашумя по цял свят с кратката й авантюра с Кание Уест, по време на развода между рапъра и Ким Кардашиян, актрисата с италиански корени изглежда има много повече от шепа кадри в полза на папараците.

Това, с което Джулия Фокс порази феновете, бе нейната невероятна честност. 32-годишната моделка призна, че отношенията с Кание са я довели до иначе невъзможни нива на популярност.

Именно с нагласата на изключителна искреност Фокс показа на своите последователи какво представлява животът в града за една звезда, след като светлините на прожекторите изгаснат, а блясъкът отстъпи място на суровата реалност.

Джулия Фокс публикува кадри от апартамента си в Ню Йорк

И можем да твърдим, че определено ни изглежда на светлинни години от онези перфектни безупречни къщи на знаменитостите, които често виждаме в социалните мрежи.

@juliafoxCome with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰♬ original sound – Julia fox

Всъщност домът на Фокс не е вила в стил Кардашиян, а малък апартамент с тесни стаи, пълни с детски играчки. Актрисата има двегодишен син на име Валентино, роден от брака й с частния пилот Петър Артемиев.

„Елате с мен на една много разочароваща обиколка на моя апартамент!“, пошегува се актрисата в TikTok. Във видеото, бившата на Кание Уест, показа хола си, който сега е превърнала в спалня и малка стая за игри. Леглото й е все още неоправено, огледалото, висящо на стената, е пълно със снимки, а дори и в малката баня цари пълен хаос.

„Не обичам прекомерното показване на богатство. Кара ме да се чувствам зле, особено хората, които имат наистина големи къщи. Това е просто ужасно, когато има толкова много бездомни хора в страната. Затова не съм такава“, признава актрисата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джулия Фокс: „Страхувах се да не остарея“