Джулия Фокс: „Страхувах се да не остарея“

Джулия Фокс разказва как е прекарала 27-ия си рожден ден в плач, защото се е страхувала да остарее. Актрисата и модел показа своята крехкост във видео в TikTok, демонстрирайки, че всеки може да страда от несигурност с течение на времето, особено ако работи в развлекателната индустрия.

@juliafox28 was amazing tho! Lol♬ original sound – Julia fox

„Официално си на тридесет години. Добре?“, сподели Фокс, която отпразнува 32-ия си рожден ден  по-рано тази година, на 2 февруари 2022 г. След това актрисата разкритикува твърденията за продуктите против стареене, като предупреди, че ще „съди“ компаниите, защото в действителност те не пречат на този процес. „Ще остарея независимо от това… Така че нека спрем да лъжем себе си, да остарееш е адски вълнуващо“, каза още моделът.

@juliafox Replying to @kjane700 ♬ original sound – Julia fox

Видеото на Джулия Фокс събра множество положителни коментари

Клипът в социалната мрежа TikTok спечели сърцата на потребителите, които дори подчертаха, че Фокс всъщност е все още млада, но тя отговори, че „дори това да е вярно, в развлекателната индустрия на 30 години се смяташ за стар.“

Актрисата обясни, че е плакала на 27-ия си рожден ден, добавяйки в следващото видео, че е била „в леглото цял ден“. Джулия Фокс описа себе си като „тиранин“, когато приятелите й са се опитвали да празнуват с нея, казвайки им: „Майната му! Казах ви, че няма да празнуваме! Няма какво да празнуваме!“.

„Не исках да чакам с нетърпение този ден – казвах си „не публикувай, защото не искам да привличам внимание към факта, че ставам на 27“ и просто искам да премине като всеки друг ден“, коментира още тя.

В ретроспекция Фокс отбелязва, че днес е „тъжна“, защото се е опитала да игнорира празника си, а нейна приятелка „Хамръни, момичето, с което бях близка, е мъртво. Тя дори няма привилегията да остарее, знаете ли? Така че ние  се лишаваме от тези моменти… За какво?“

Джулия Фокс бе похвалена за откровеността си по темата, а мнозина са съгласни с нейния възглед относно остаряването като „привилегия“. Подход, който звездата изложи наскоро, като дори излезе с побеляла коса на червения килим, олицетворявайки „любовното си писмо към процеса на стареене“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Малко след раздялата с Кание Джулия Фокс дефилира по време на Седмицата на модата