Джорджина Родригес: За спонтанния аборт и живота й с Кристиано Роналдо

Джорджина – по-истинска от всякога на корицата на януарското издание на спиание „ELLE“… 28-годишната звезда сподели, че 2022 г. далеч не е била лесна за нея.

През април, докато очакваха близнаци, Джорджина и нейният спътник Кристиано Роналдо обявиха трагичната смърт на едно от тях… малко момченце на име Анхел.Опустошителна загуба, която двойката никога няма да забрави.

„Таз година бе най-трудната в живота ми. Най-щастливият момент стана най-тъжен. Това е нещо, което ще ме съпровожда през целия ми живот и което никога няма да можем да забравим“, обясни Родригес с тъга.

Двойката посрещна дъщеричка на име Бела Есмералда преди осем месеца, а освен това са родители на още едно момиченце на има Алана /5 г./. От друга страна, 37-годишният португалец е баща на Кристиано младши /12 г./ и близнаците Ева и Матео /5 г./, родени от сурогатна майка.

„Великолепно семейство, което прави Джорджина щастлива и горда“, споделят от списанието.

Джорджина Родригес слага край на спекулациите с думите: „Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света“

Що се отнася до разгласената й връзка с Кристиано Роналдо, аржентинско-испанският модел признава, че романсът им й е позволил да реализира мечтите си. Въпреки това красавицата винаги запазва същата тази страст и решителност за всичко, което предприема в живота си, независимо дали ще се грижи за децата си или ще бъде модел.

„Аз съм приятелката на най-добрия футболист в света, но хората, а много от тях жени, не трябва да използват този факт по различен начин“, споделя още Джорджина Родригес.

Въпреки че славата я кара да загуби анонимността си, тя също така й дава възможностите, които вероятно никога не би имала. Джорджина обаче не „отрича миналото си“, което й е позволило да бъде там, където е днес.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ELLE España (@elle_spain)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес в Катар: Между плажовете и изложбите

Hero Slider