Джорджина Родригес в Катар: Между плажовете и изложбите

Първо в Лас Вегас, където Джорджина бе главно действащо лице на Латиноамериканските награди Грами, след това в Манчестър, за да направи кратка спирка у дома, а сега в Катар, редом до нейния партньор Кристиано Роналдо…. Почти месец Родригес пътува по света, без да спира.

В момента моделът се намира в Катар, където кацна преди няколко дни заедно със сестра си Ивана и петте си деца – Кристиано Джуниър, Алана, Матео, Ева и малката Бела Есмералда /само на седем месеца/.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Твърди се, че семейството ще отседне във величествения Chedi Katara Hotel & Resort в Доха, който също е домакин на семействата на националите, част от Световното първенство. И, да, там определено не може да им доскучее.

В структурата има гигантски спа център, ресторанти от всякакъв вид, прекрасни градини и огромен бял плаж с изглед към Персийския залив. А в центъра на културното селище се намира и внушителен амфитеатър с капацитет от над 5000 зрители.

Джорджина Родригес се потапя в катарския моден свят

И така, между пясъчни замъци, красиви изложби и време на трибуните на стадиона, Джорджина направи обиколка на града, заедно с изключителен гид. Шейх Ал Маяса бин Хамад бин Халифа Ал Тани е сестра на управляващия емир и душата на културния ренесанс на страната. Днес тя е президент на Катарските музеи и е също толкова запалена по модата, като Джорджина.

„Благодаря ви за топлото посрещане“, написа инфлуенсърката в Instagram. Родригес и арт експертът посетиха традиционния фестивал Mame, където местни занаятчии показват своите творения. А посещението на изложбата Forever Valentino, отдаваща почит към италианския дизайнер и открита само преди няколко седмици, просто не можеше да бъде пропусната.

След това, разбира се, погледът на Джорджина бе привлечен и от футболното игрище, където моделът проследи мача на Португалия срещу Корея на стадион Education City.

Тези няколко дни определено се наситихме на снимки… от трибуните с рапъра Tyga, с децата, а след това и селфи с Роналдо.

Е, Джорджина определено се чувства на място в Катар и това не може да остане скрито.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо с нови семейни снимки