Джорджина Родригес с лична изповед във втори сезон на „Аз съм Джорджина“

29-годишната Джорджина Родригес сподели шокиращата новина в новия сезон на своя сериал. Красавицата е преминала през поредица от драматични моменти, за които разказва в първи епизод от сезон 2 на „Аз съм Джорджина“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Netflix España (@netflixes)

„Бях много уплашена при всеки ултразвук. Чувствах се много напрегната, защото вече имах три спонтанни аборта и се прибирах съсипана“, обясни тя в интервю. Безпокойство, което бе потвърдено по най-лошия възможен начин.

През април 2022 г. спътницата на Кристиано Роналдо роди малката Бела Есмералда, но нейният брат близнак Анхел почина по време на раждането. Трагедия, която футболистът описа като „най-лошия момент от живота им“.

Отново в сериала на Netflix, Джорджина признава, че не е успяла веднага да разкрие смъртта на бебето на другите си деца, предпочитайки да измисли лъжа: „Тъй като все още имах корем, ги накарах да повярват, че Анхел просто няма да се роди веднага. Накрая Роналдо бе този, който им каза, че малкият им брат е „в рая“.“

Джорджина Родргигес говори за своя спътник в живота с много любов

Кристиано Роналдо е скалата, на която красавицата може да разчита винаги: „Крис наистина ме насърчи да продължа напред. Той ми каза: „Джио, вдигни нивото на живота си, това ще ти се отрази добре.“От сега нататък моят приоритет са моето семейство и децата ми. Толкова съм щастлива и благодарна…“

Сега семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес живее в Саудитска Арабия, тъй като футболистът се присъедини към новия си отбор Al-Nassr.

Първият епизод от сезон 2 на „Аз съм Джорджина“ ще бъде достъпен на 24 март в Netflix.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо прекараха семеен уикенд в Рияд