Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо прекараха семеен уикенд в Рияд

Вече установен в Саудитска Арабия със съпругата и децата си, Кристиано се наслади на релаксиращ уикенд в Рияд. А Джорджина не пропусна да сподели няколко снимки от семейния ден в Instagram.

Влакче, гигантски плюшени животни, пътуване по канала на реконструирана Венеция, шоу с морски лъвове, среща със супергерои от сагата Marvel… Футболистът, половинката му и четири от петте им деца явно си прекарват повече от добре.

„Рияд, колко си красив“, пише 28-годишната Джорджина в профила си. В подобна публикация Кристиано Роналдо междувременно споделя: „Качествено прекарано време с моите любими хора.“

На снимките виждаме Кристиано младши /12 г./, най-големият син на футболиста, както и близнаците Ева и Матео /5 г./, и Алана /5 г./, разбира се. Малката Бела Есмералда, която е само на 8 месеца не присъства на кадрите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо се адаптират към живота в Саудитска Арабия

В последните дни на месец декември, без клуб след края на прекратяването на договора му с Манчестър Юнайтед, 37-годишният португалски футболист подписа договор за две години и половина със саудитския клуб Ал-Наср.

По този начин петкратният носител на Златната топка ще получава умопомрачителната заплата от 200 милиона евро. На 3 януари Кристиано бе представен на феновете с чудесно тържество на Mrsool Park в Рияд. Насред фойерверките, спортистът бе придружен от Джорджина и децата им.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо се местят в Саудитска Арабия