Джорджина Родригес отрича кризата с Кристиано Роналдо

Официално, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са в перфектни взаимоотношения. Поне това уверява самата Джорджина, отричайки всички слухове за скандал с футболиста. В една от своите истории в Instagram, инфлуенсърката цитира „Si yo muero“, песен на Ромео Сантос, в която се изпълнява: „Завистливият измисля историята, клюкарят я разпространява, идиотът й вярва“, с ясна препратка към клюките в медиите от последните няколко дни.

Този път причината зад „неоснователните“ спекулации се крие преди всичко зад „по-арогантната и егоцентрична“ страна на Джорджина, която доста често се проявява във втория сезон на документалния сериал „Soy Georgina“.

Според „Noite das Estrelas“: „Кристиано не е никак щастлив. Джорджина прекарва по цели дни затворена в търговските центрове в Рияд и това е една от причините футболистът да започва да намира тази история за не особено забавна. Всичко, което прави, е да харчи, харчи и харчи. И това определено не се харесва на футболиста.“

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не са в криза

Двамата дори току-що се завърнаха от ваканция заедно с петте си деца: Кристиано Джуниър, близнаците Ева и Матео, Алана и Бела.

Заедно от седем години, двамата се запознават по време на работа. По това време Джорджина работи като продавачка, а Роналдо посещава магазина, в който тя работи към момента.

Е, тогава любовта между двамата се заражда, а тя се превръща в „приятелката на Роналдо“. И сега се бори да се разграничи от този етикет. А футболистът винаги е до нея и я подкрепя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес с лична изповед във втори сезон на „Аз съм Джорджина“