Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо се местят в Саудитска Арабия

Автор: Виктория Димова

Е, очевидно слуховете се превърнаха в реалност. На път да навърши 38 години, Кристиано Роналдо подписа нов договор с FC Al Nassr.

Той ще играе за саудитския клуб през следващите два сезона и половина и ще действа като посланик на страната, тъй като тя кандидатства за домакинство на Световното първенство през 2030 г., заедно с Египет и Гърция.

Като добавим към заплатата му на футболист и тази на посланик, тя ще варира около 1 милиард от сега до 2030 г.

„Най-великият спортист в света официално се присъединява към FC Al Nassr“: така отборът от Саудитска Арабия приветства Кристиано Роналдо, публикувайки пост със звездата и президента на клуба Мусли Ал-Муамар.

Екипът на противоречивия престолонаследник на страната от Близкия изток описва подписването като историческо и вярва, че португалската звезда ще вдъхнови клуба, „нашата лига, нашата нажия и бъдещите поколения, момчета и момичета, да бъдат най-добрата версия на себе си.“

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо започват нов живот в Рияд

Голяма промяна очаква семейството на португалската звезда и инфлуенсърката. Както добре знаем, 2022 г. не бе най-добрата за двойката. Вероятно са взели трудното решение, мислейки за промяна на обстановката, в която се намират.

Трансферът на играча бе незабавен и семейството кацна тази вечер в Рияд. Те със сигурност ще станат част от град, много по-различен от тези, в които са живели досега, с култура, която много се различава от тази в Европа, и температури, които могат да надхвърлят 50 градуса през лятото.

Сигурни сме, че те ще направят всичко възможно, за да се адаптират към новия си дом. Дом с осем милиона жители, където небостъргачи и футуристични сгради съжителстват с архитектурните традиции. В град, имащ за цел да промени имиджа си от консервативен към отворен… и наемането на Кристиано Роналдо трябва да допринесе точно към тази трансформация.

Португалският футболист и семейството му ще живеят в един от най-престижните квартали на града, известен с луксозните си ресторанти, посещавани от богати семейства, които водят децата си в международни училища.

Както е публикувано от Daily Mail, Кристиано и Джорджина почти сигурно ще се преместят в имение с осем спални, водопад, басейн и три други вили в него, което в момента се продава за около 14 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес: За спонтанния аборт и живота й с Кристиано Роналдо