Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо преминават през криза във взаимоотношенията

Възможно ли е любовната история на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес да преминава през дълбока криза? Испанските медии се опитват да ни уверят в това, като обясняват, че зад бурята стоят множество причини, една от които е „арогантната и егоцентрична“ страна на Джорджина, подчертана във втори сезон на документалния сериал на Netflix – “Soy Georgina”.

Изглежда, че Роналдо не е впечатлен от някои моменти, включени в шоуто. А освен всичко това, пресата ни дава нова тема за размисъл, наблягайки на това, че инфлуенсърката всъщност изобщо не се разбира с г-жа Мария Долорес дос Сантос Авейро или с други думи майката на Роналдо.

Замисляли ли сте се, че тя дори не се появява в новия сезон на сериала?

Любовта между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес започва през 2016 г.

Оттогава момичето със скромен произход и минало на танцьорка, модел и продавач, бързи си проправя път в сърцето на португалския шампион.

През ноемви 2017 г. тя стана майка на Алана Мартина, която бе четвърто дете за Роналдо, след Кристиано Младши и близнаците Ева и Матео.

Прекрасното голямо семейство посрещна още едно момиченце през 2022 г., като същевременно обаче претърпя и най-голямата си болка, а именно загубата на момченцето Анхел.

Футболистът и половинката му преживяха драмата заедно и сякаш излязоха по-обединени от всякога от тази трагедия.

Роналдо, от своя страна, наскоро подписа договор за милиони долари с ФК Ал Насър и така семейството му се премести заедно с него в Саудитска Арабия. По-точно в Рияд, в дворец с водопад.

Тъй като Джорджина и Кристиано не са официално женени, те не биха могли да живеят под един покрив в Саудитска Арабия, но за тях бе направено изключение.

Изключение, което очеивдно не успява да предотврати това, което испанската преса нарича „най-дълбоката криза, преживявана някога от двойката.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо прекараха семеен уикенд в Рияд