Джон Войт разкри състоянието на Анджи след развода

Джон Войт разкри как е дъщеря му Анджелина Джоли след развода й с Брад Пит.

Актрисата е изключително изтощена от всичко, което се случва със семейството й в момента, но се справяла както може. “Тя е добре. Държи се”, заяви известният баща и актьор.

Войт заяви, че в момента се готвят за посрещането на Коледа и Нова година. “Коледа е за семейството, а моето е голямо. Надявам се да видя внуците и децата на племенниците. Сега правя планове”, разкри Джон Войт пред E!News.

Това ще е първата Коледа, която Анджи и семейството й ще прекарат отделно от Брад. Все още не е ясно и дали децата ще се видят с баща си. В последните дни стана ясно, че не само Мадокс отказва да се вижда с него, но и Пакс.

И все пак децата ще бъдат с дядо Джон, който призна, че вече е готов с подаръците за тях. Оказа се, че известните хлапета не искат някоя скъпа играчка или технологична джаджа. “Има няколко неща, които подготвям за внуците. Всяка година желанията им се повтарят. С децата в Ню Йорк ходим на спектакли. Взимам им билети за любимото им шоу”, обяснява актьорът.

Анджелина подаде молба за развод през септември. Тя взе пълно попечителство над децата си, а Брад ще има право да ги вижда само в присъствието на терапевт. Той ще трябва и да дава изненадващи проби за наркотици и алкохол, както и да участва в индивидуални и групови терапевтични сеанси.