Джоли и Пит с ново споразумение за децата

Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали ново споразумение за попечителството над децата им.

Шестте хлапета временно остават под пълното попечителство на Анджелина, а Брад ще има правото да ги вижда само в присъствието на терапевт, както бе досега.

“Можем да потвърдим, че грижите за децата от страна на професионалисти са приети и правно подписани и от двете страни преди седмица. Според споразумението, шестте деца ще останат под опеката на майка си и ще продължат да имат терапевтични посещения от страна на баща си. Тази професионална грижа за децата е единствено в техен интерес“, се казва в изявление от страна на актрисата.

Това обаче очевидно не удовлетворява интереса на бащата, тъй като Брад подава молба за съвместно попечителство на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс. Това се случва миналата седмица, малко след като е постигнато доброволното споразумение между двамата и в него изрично се посочва, че той иска равни права в отглеждането на децата им.

Сагата Джоли и Пит тепърва ще влезе в съдебната зала, където ще станем свидетели на истинска битка. Очевидно е, че именно децата са камъчето на раздора между двамата. Актьорите обявиха, че нямат претенции спрямо имотите си, които вече започнаха да разпродават.

Близо два месеца вече двамата са в процес на развод. Анджелина подаде бракоразводните документи на 19 септември. Според близки до двойката, актрисата обвинява Брад в употреба на алкохол и наркотици, а той доброволно даде анализ, за да докаже, че това не е истина. Той обаче е обвинен още, че има проблеми с гнева и дори върви разследване срещу него, че е посегнал на 15-годишния им син Мадокс по време на полет. Брад обаче отрича и е решен да търси равни родителски права.