Джиджи Хадид признава, че е „nepo baby“

Джиджи Хадид е наясно, че популярността на родителите й и помага да си проправи път в света на модата, като в крайна сметка се превръща в един от най-желаните модели в последните няколко години заедно със сестра си Бела Хадид и приятелката си Кендал Дженър.

„Аз не съм най-красивият човек на света“, признава Джиджи Хадид

По време на интервюто си за Times, моделът също така коментира, че е „nepo baby“ /т.е. дъщеря на известни родители, която има някои предимства в развлекателната индустрия благодарение на това/.

„Винаги съм признавала, че произхождам от привилегировано семейство“, споделя Джиджи, повече от убедена, че нейното фамилно име, както и „историята“ на майка й са отворили много врати за нея, които иначе биха останали затворени.

„Родителите ми ми казваха: „Само защото имаш успешни родители, не означава, че не трябва да имаш тази работа““, продължи 27-годишната моделка, бивша приятелка на Зейн, от който има дъщеричка на име Кай.

Работната кариера на Джиджи започва едва на 2 години и продължава през десетилетията, за да превърне модела в истинска икона в света на модата, а днес и в света на телевизията, където Хадид води шоуто „Next In Fashion“.

Това не е първият път, в който Джиджи Хадид коментира темата за т.нар. „nepo babies“ в света на развлеченията. Въпросната тема бе обсъждана от 27-годишната звезда и в интервю за Vogue Australia.

„Има толкова много момичета, които идват от цял свят, които се трудят, изпращайки пари вкъщи на семействата си , както правеше майка ми“, споделя сестрата на Бела Хадид през 2018 г., добавяйки: „Исках да бъда зад кулисите, за да се уверя, че знаят, че ги уважавам и никога не бих се опитвала да ги засенча или да заема мястото им“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джиджи Хадид споделя повече за съвместното родителство със Зейн Малик