Джиджи Хадид за живота си като майка

„В колкото и часа да се събужда тя, аз се събуждам с нея“, каза Хадид, отбелязвайки, че обикновено това се случва между 07:30 и 08:30 сутринта. „Имам изградена сутрешна рутина на майка“, добави още Джиджи.

Звездата управлява собствения си график и жонглира с времето и проектите си, за да може да посвети цялото си време на Кай. „Ако съм добра в нещо, това е организацията, планирането и гарантирането, че всички мои различни проекти получават време. Това, от своя страна, ми помага да отделям много време на Кай“, добавя младата майка.

Джиджи Хадид споделя, че дъщеря й я поддържа активна

Сега упражненията за нея са буквално „да тича след 2-годишното момичнце“. „Ходим много. Заедно правим и йога. С вдигането й и тичането по цял ден, както и ходенето в парка се раздвижвам“, каза още Хадид.

Кай обожава палачинки, затова Джиджи се превръща в професионалист в приготвянето им: „Правя й палачинки и колбаси всеки ден. За Коледа тя ме попита какво ще поискам от Дядо Коледа и затова казах, че искам нов тиган за палачинки. Всяка малка палачинка е различно животно, така че тя се радва на палачинки във формата на лъв или пък лама. Наистина е забавно.“

В голяма част от кадрите, споделени в Instagram, Джиджи крие лицето на Кай, за да защити поверителността на дъщеря си. А ето ги и последните от тях:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джиджи Хадид пуска нова линия дрехи