Джей Ло се разделила с Каспър заради изневяра

Дженифър Лопес отново е хванала гаджето си Каспър Смарт в крачка и именно това е причината да сложи край на връзката им.

Певицата веднъж изрита танцьора от дома си през лятото на 2014-та, след като стана ясно, че той е имал афера с друга жена. Тя му даде втори шанс миналата година и дори се заговори, че двамата ще се женят. Месец преди евентуалната сватба да се състои, Лопес се раздели със своя любим. Тогава приближени до двойката заявиха, че изпълнителката е инициирала това, но всичко е минало “без излишни драми”. “Те ще останат приятели и ще продължат да се виждат, но вече не са заедно. Всичко мина съвсем приятелски”, коментира близък до певицата.

Сега обаче стана ясна каква е истинската причина за раздялата им. “Тя го изрита, защото той й изневеряваше и тя го хвана”, казва източникът. “Това се случи и преди две години и той обеща, че никога няма да се повтори, но след като го направи, тя приключи с връзката им”, обяснява приближен до двойката. Той допълва, че Каспър е направил всичко възможно, за да се съберат отново с Дженифър, но скорошно видео показва истинските му намерения.

 

“Той казва, че се е променил и че е нов човек, но наскоро, на снимки за новото видео на изпълнителя Уисин в Мексико, изтече видео, на което танцуват танцьорки по бикини и Каспър не се държи като човек, който се опитва да поправи старите си навици”, казва източникът. “Никой няма време за това, особено Джей Ло”.

Представител на Смарт потвърди, че той и танцьорка са се закачали по време на снимките на новия клип на Уисин в Мексико, но е категоричен, че всичко е “само по работа и няма нищо лично”.