Джей Ло проговори за връзката си с Алекс Родригес

Дженифър Лопес има връзка с бейзболната звезда Алекс Родригес от няколко месеца, но едва сега коментира любовния им романс.

Певицата гостува в предаването на Елън Дедженеръс, където бе поканена да говори за новия проект с нейно участие – World of Dance. Тя се изявява като продуцент и член на журито. Разбира се, Лопес нямаше как да не коментира новата си връзка – първата официална след скандалната й раздяла с танцьора Каспър Смарт.

Вижте още: Извайте дупе като на Джей Ло

Всичко бе толкова ясно. Вечерях някъде и го видях да минава. Бях напът да си тръгна, но реших, че ще го приближа и поздравя. Отидох до него, докоснах рамото му и казах: “Здравейте”, споделя звездата. Тя допълва, че от своя страна Алекс я поканил да се видят отново. “Това беше просто хубава вечеря. Мама не спи с мъже на първата среща”, уточни певицата.

В студиото по време на гостуването бяха и двете деца на Лопес от брака й с Марк Антъни – близнаците Еме и Макс. Изпълнителката сподели, че често облича малкото си момиченце точно като себе си. “Тя е моето малко копие”, сподели Дженифър. Макс пък се оказа доста срамежлив и дори се скри зад дивана, преди майка му да го накара да седне на дивана до нея.

Снимки: Profimedia