Джей Ло има нов мъж до себе си и не, това не е Дрейк!

След поредица слухове за горещ романс между Дженифър Лопес и колегата й Дрейк, който беше последван и от реакция от страна на неговата бивша Риана, латината най-накрая проговаря за отношенията си с музиканта. 

В края на миналата година двамата предизвикаха истинска буря от коментари в Instagram, когато публикуваха кадър, на който са сгушени в топла прегръдка. Риана пък очевидно не успя да преживее факта, че бившият вече е щастлив с друга, и спря да следва Лопес в социалната мрежа.

Оказва се обаче, че интимни отношения между латината и канадеца изобщо не е имало. “Нека изясня нещо. Не се виждам с Дрейк,” заяви Лопес пред водещия Тревър Ноа от The Daily Show. “Може би това е всичко, което трябва да кажа. Той просто ме попита дали искам да запиша песен с него и именно това правехме.”

Бързаме да успокоим феновете на звездата от “Нюанси синьо”, че тя все пак не е самотна. Според последна информация на E! News, 47-годишната певица и актриса се среща с бившия бейзболист от New York Yankees Алекс Родригес. Източници споделят пред медията, че спортистът е присъствал на един от спектаклите на Лопес в Лас Вегас и от тогава двамата прекарват времето си заедно в Маями.

“Отношенията им са много нови и все още не са сериозни. Дженифър и Алекс не търсят сериозна връзка, просто добро прекарване. И двамата искат едно и също нещо,” споделя източникът.”