Джей Ло и Дрейк са новата звездна двойка

Джей Ло има нов мъж до себе си и той отново е доста по-млад от нея. Латината излиза с рапъра Дрейк.

47-годишната попзвезда и 30-годишният изпълнител потвърдиха слуховете, че между тях има нещо повече от професионално сътрудничество. Двамата споделиха кадър в социалната мрежа, на който сa в нежна прегръдка.

Това не остана незабелязано от бившата приятелка на Дрейк – Риана, която спря да следва и двамата в Instagram. Макар Рири и рапъра да са разделени от няколко месеца, явно тя не може да преживее факта, че той набързо я е заменил със 17 години по-възрастната от него Лопес. За разлика от барбадоската прелест обаче, Дженифър очевидно я харесва. Преди месец тя призна, че е страхотен фен на Риана и я намира за много сладка и женствена.

Дрейк и Дженифър започнаха да се виждат по-често миналия месец заради общите си концерти в Лас Вегас, а наскоро стана ясно и, че ще записват общо парче. Според източници, двамата са повече от влюбени и дори голямата разлика във възрастта не ги притеснява.

Запознати разкриват, че двамата дори са прекарали коледните празници заедно и са забелязани да вечерят в лъскав ресторант в Лос Анджелис.