Джеси Джей пя за загубата на най-емоционалния си концерт

Часове, след като разкри, че е претърпяла спонтанен аборт, Джеси Джей се качи на сцената за интимен концерт.

Певицата не скри тъгата си, докато изпълняваше вчера, а пред малобройната публика тя разкри малко повече за трудностите, през които е преминала зад кадър.

“Беше ми казано преди много време, че никога няма да мога да имам деца и не повярвах. Не вярвам на лъжите. Реших да стана майка сама и чудото се случи, поне за малко”, сподели Джеси Джей по време на концерта.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loreigne🇵🇭 (@heartbeat_reign)

Певицата разкри, че годината е била особено трудна за нея, след като първоначално е загубила слуха, а после и гласа си, след като я засяга болестта на Мениер. Сега, когато отново може да пее, търси утеха от новата тъга след загубата в музиката.

“Исках да бъда тук тази вечер, защото едно нещо, в което вярвам най-много в целия свят, отвъд повърхностните разговори, Инстаграм и интернет, е това да бъдем хора, уязвими и истински”, допълни още Джеси.

За тъжната новина, че е загубила детето разкри тя вчера. Прочетете какво написа в емоционалната публикация тогава: Джеси Джей е претърпяла спонтанен аборт

Джеси Джей и преди е споделяла за гинекологичните си проблеми. По време на концерт през 2018 година, когато бе едва на 26 години, тя сподели пред феновете си, че докторите са й казали, че никога няма да може да забременее.