Джеси Джей е претърпяла спонтанен аборт

Певицата разкри новината вчера, малко преди изпълнението си на сцена.

С дълъг и емоционален пост в социалните мрежи Джеси Джей разкри, че за съжаление, е претърпяла спонтанен аборт. “Имам чувството, че нямам контрол над емоциите си”, сподели певицата.

Точно по тази причина е решила да разкрие тъжната новина с публикация онлайн, преди да се качи на сцената същата вечер. Изпълнителката на “Price Tag” признава, че до преди ден най-големият й проблем е бил как да скрие бременността си от феновете си и да не сподели от щастие за това, което я очаква. Сега обаче иска да използва музиката като терапия, затова и ще изпълнява на живо, въпреки тъгата.

“Искам да бъда възможно най-искрена и откровена, да не крия какво чувствам. Заслужавам го. Искам да бъда възможно най-много себе си сега. Не само заради публиката, но и заради мен и малкото ми бебе, което даде всичко от себе си”, споделя още Джеси.

За съжаление, певицата нямаше възможност да сподели за вълнението, което неминуемо е изпитвала в началото на бременността си и в момента, в който е избрала да поеме по този път. Сега тя разкрива малко повече по темата: “Избрах да стана майка сама. Защото това е всичко, което някога съм искала, а животът е кратък. Да забременея беше чудо само по себе си и преживяване, което няма да забравя, и знам, че ще преживея отново”

“Знам, че милиони жени по света са чувствали тази болка и са минавали през дори по-лоши неща. Чувствам се свързана с вас, които познавам, и с тези, които не познавам. Това е най-самотното чувство”, написа накрая Джеси Джей.

Popular