Джеси Джей и борбата й с безплодието

Въпреки всичко, Джеси Джей мечтае да бъде майка някой ден и е убедена, че това ще й се случи, дори да не е по естествен път.

По време на турнето на поп певицата Джеси Джей и по-специално на концерта й в лондонската зала Royal Albert Hall, тя разкри пред хилядите си фенове една много лична и болезнена история. 

Историята на Мишел Обама: един аборт и едно инвитро

Преди близо 4 години, Джеси е получила съкрушителната новина, че не може да има деца. Докторите са я посъветвали да се подложи на спешна хистеректомия и да започне приема на медикаменти. 30-годишната певица обаче не се съгласява: “Отказах хистеректомията и лекарствата, но за сметка на това приемам естествени продукти и промених диетата си“.

Джена Дюан писа на новото гадже на Чанинг

Малко след концерта си, Джеси Джей сподели в Instagram още от борбата й с безплодието: “Правя всичко възможно да помогна на тялото си това (забременяването) да се случи по най-добрия начин. Аз ще бъда майка. Вярвам в чудеса. Ако не се случи по естествен път, значи това не е моят път. Но аз пак ще бъда майка, това е вътре в мен. Само времето ще покаже кога ще се случи”.

Британската певица разкри още, че песента й “Four Letter Word” е посветена именно на жените, борещи се с безплодие.

Fashion GalleryPopular