Джеси Джей е променила начина си на живот заради болестта си

Миналата година по време на концерт Джеси Джей сподели, че не може да има деца. Сега в интервю за радио подкаст тя разкри повече по темата.

Преди 5 години са й поставили диагноза за заболяване, което намаля шансовете й да забременее. Но тя не искала да се откаже от борбата, напротив – новините подбудили Джеси да промени много аспекти в живота си.

Пред Heart Breakfast radio podcast разказа, че е променила диетата си напълно и заедно с това, започнала нов по-здравословен начин на живот. Вече може да се похвали, че полага грижи за себе си всеки ден и че постоянно подобрява себе си.

Всъщност песента й “Four Letter Word” е създадена за желанието й да стане майка един ден. 

Джеси Джей и борбата й с безплодието

“Не ви казвам всичко това, за да ми съчувствате, защото аз съм просто една от милион други жени и мъже, които са преминали през нещо подобно. Това може да се превърне в нещо, което определя какъв ще бъде целият ти живот, но аз исках да създам тази песен за мен и моя момент на тъга. Но едновременно с това исках така да си дам повод за щастие, да дам на другите хора нещо, което да слушат в трудните им моменти”, разказва по повода Джеси Джей.

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

Звездата използва момента и да направи призив към другите хора по света, които минават през подобно нещо или са изгубили дете някога: “Моля ви, не си мислете, че сте сами, аз мисля за вас всеки път, когато пея тази песен”.

Ейми Шумър приема новото си тяло с чувство за хумор

Кандис Суанпоул се съблече за важна кауза

 

Popular