Дженифър Лопес стана стриптийзьорка

Джей Ло споделя видеа в инстаграм как се върти умело на пилона. Подготовката й за стриптийзьорка в новия й филм тече все по-динамично.

Дженифър Лопес е известна с това, че винаги полага допълнителни усилия преди всеки свой нов проект. Този път тя ще участва като главна героиня във филма “Hustlers”, където ще се въплъти в ролята на стриптийзьорка.

Продукцията е с режисьор Лорен Скафария и е базирана на реална история. Вдъхновение са били статии, публикувани в New York Magazine. Става дума за група от стирпийзьори, които са решили да се обединят срещу клиентите си от Уол Стрийт. Филмът има феминистка цел и говори за силата на жените и проблемите в обществото.

За да участва в него, Джей Ло се подлага на усилени тренировки в залата и у дома. Когато гостува на шоуто на Джими Кемъл тя сподели, че си е инсталирала пилон вкъщи, за да може да се упражнява по-лесно.

Тялото на Дженифър: Певицата показва стегнати форми за BodyLab

Наела е специален треньор, който да я подлага на “изтощителни” тренировки, които карат звездата да гледа на танцьорките с огромен респект. Дори споделя, че цялата е покрита в синини.

Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Popular